Blog

Få de seneste nyheder fra tracezilla

Forbedringer i april 2020

tracezilla

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tracezilla-applikationen efter vores kunders ønsker. I dette indlæg kan du læse om de seneste funktioner i tracezilla, som er tilkommet i april måned.

Integrationslog

Har du en integration til fx e-conomic, EDI, Shopify eller en 3PL-partner? Så kan du nu se en historik for integrationen. Det kan gøre det lettere at finde en løsning på eventuelle fejl, som kan blokere for handling i integrationen.

Du kan bruge filteret Nøgleord i venstre side til at søge integrationshistorik vedrørende en bestemt partner, ordre eller vareart frem og derigennem identificere fejlen. Læs mere om integrationsloggen her.

Decimaler på produktionsordrers forbrugte varepartier

Når opskrifter tilknyttes til produktionsordrer, kan det at opskriftenheden ganges op, sommetider resultere i nogle lidt skæve tal med mange decimaler. Det kan være relevant for nogle varearter at disse vises med flere decimaler, hvis der arbejdes med små mængder fx tilsætningsstoffer. For andre varearter, hvor dette ikke er relevant, kan varearten på opskriften indstilles til at rundes op, når varearten tilføjes som ingrediens til en opskrift eller ingredienser redigeres. Læs mere i vejledningenher.

Nemmere opsætning af måleenheder

Når nye varearter oprettes, vil det nu se anderledes ud under fanen Mål og enheder. Det skyldes en opdatering af felterne i den øverste grå sektion, som skal gøre det lettere at opsætte varearten korrekt.

Det som tidligere hed standard varepartienhed er nu blevet lavet om til primær måleenhed og kasseenhed. For fx at anvende opsætningen styk og kolli skal den faste kasseenhed slås til. Hvis måleenheden er kg og kasseenheden slås fra, vil det være muligt at vælge at tillade decimaler ned til gram. Du kan læse en vejledning om opsætning af varearters måleenheder her.

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra tracezilla direkte i din indbakke!