Blog

Få de seneste nyheder fra tracezilla

Forbedringer i april 2021

tracezilla

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tracezilla-applikationen efter vores kunders ønsker. I dette indlæg kan du læse om de seneste funktioner i tracezilla, som er tilkommet i april måned.

Go’ læselyst!

Opret kollilabels og pallelabels med tracezilla

Fødevarevirksomheder som leverer varer til detailhandlen skal leve op til en række krav, herunder at de enheder som varerne transporterer i såsom kolli og paller, får påsat en label. Denne label indeholder informationer om forsendelsen, inklusive sporbarhedsoplysninger.

Du kan nu få tracezilla til at genere dine labels ud fra de eksisterende oplysninger i systemet med få klik.

Læs mere om, hvordan du kan genere labels i tracezilla.

 

Opret flere indkøbsordrer pba. forecasting

tracezillas forecasting-funktion gør det let at estimere forventet salg, og derudfra se forsyningsbehovet. Når lagerbeholdningen af dine råvarer bliver negativ eller kommer under genbestillingspunktet ift. det forventede forbrug, vil tallene vises med rødt i oversigten.

Du kan få tracezilla til at filtrere de varer ud, som der forventes at skulle købes nye forsyninger af. Så kan du vælge at oprette indkøbsforslag for alle disse varer på én gang med få klik, hvis du har angivet hvilken eller hvilke leverandører du plejer at bestille varerne fra. Hvis der er angivet flere leverandører, vil tracezilla se i dine prislister, hvilken leverandør som har den laveste pris for den pågældende råvare.

Læs mere om forecasting-funktionen i tracezilla.

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra tracezilla direkte i din indbakke!