Blog

Få de seneste nyheder fra tracezilla

Forbedringer i februar 2021

tracezilla

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tracezilla-applikationen efter vores kunders ønsker. I dette indlæg kan du læse om de seneste optimeringer og funktioner i tracezilla, som er tilkommet i februar måned.

Go’ læselyst!

 

Lav din egen tilpassede salgsrapport med en pivottabel

tracezilla tilbyder 15 rapporter som giver indsigt i din forretning og skaber overblik over oplysninger.

Er der ikke lige præcis dén rapport som du står og mangler, kan du downloade rapporterne til et regneprogram. I et regneprogram kan du lave yderligere beregninger eller fjerne de oplysninger, som ikke er relevante.

Med det nye udtræk fra salgsrapporten er det blevet nemmere at oprette en pivottabel. En pivottabel er din egen tilpassede tabel, som du bestemmer indholdet i.

Vi har sørget for at opdele dine data op i såkaldt tabuleret form, så hver type af information står i hver sin række. Så er oplysningerne kompatible med at lave en pivottabel. Samtidig har vi samlet alle tænkelige oplysninger i udtrækket, så du kan lave dén rapport, som passer til dit formål.

De fleste regneprogrammer har nogle vejledninger til at lave en pivot-tabel. Søg fx på Google efter “Pivottabel Excel”. Du kan læse mere om salgsrapporten her.

 

 

Optimeret afsendelse af fakturaen

Du kan indstille tracezilla til at forudfylde oplysninger og automatisere handlinger i forbindelse med ordrehåndtering.

Du kan nu sende fakturaen med både e-mail og via EDI i samme handling, når du opretter fakturaen. Det kalder vi en fakturahandling, fordi den udløses af at fakturaen oprettes.

Du kan yderligere oprette en kontakt, som altid skal modtage mailen. Derved kan du få tracezilla til at huske dig på hvordan fakturaen skal sendes og til hvem. Læs mere i vejledningen her.

 

 

Hastighedsoptimering ved indtastning af ordrer

tracezilla registrer hver gang der laves en ændring på en ordre og sørger for automatisk at beregne nøgletal såsom kostpris, synkronisere sporbarhedsoplysninger og opdatere automatiske services såsom fragtgebyr.

For at optimere hastigheden af indtastningen af nye oplysninger eller tilføjelse af nye ordrelinjer, beregner tracezilla nøgletal m.m. på ny for en ordre nogle få minutter efter ændringen.

Du kan nu tvinge tracezilla til at opdatere straks efter en ændring er foretaget på en ordre. Så slipper du for at genberegningen forstyrrer hastigheden af din indtastning, og du er sikker på at alle nye oplysninger bliver opdateret, når du klikker på Genberegn nu.

Knappen fremkommer, når der laves en ændring på en indgående ordre.

 

 

Brug tracezilla som en samarbejdsplatform

tracezilla har flere funktionaliteter som understøtter samarbejde mellem brugere. En af dem er en partnerkommentar. Funktionen er ikke ny, men den er blevet mere synlig.

En partnerkommentar er en intern bemærkning, en påmindelse eller en anden note som er vigtig at huske på i forbindelse med ordrer behandles for en bestemt kunde, leverandør eller producent.

Hvis du eksempelvis har aftalt nogle betingelser med en kunde, som Jeres varer skal efterleve, kan du påminde dine kolleger om dette ved at indtaste en kommentar.

Når en kommentar er tilknyttet kunden, leverandøren eller producenten, vil partnerkommentaren blinke langsomt rød seks gange på ordren. Derefter vil sektionen være markeret med rød. Partnerkommentaren vises som en sektion på alle ordrer.

Læs mere om partnere og partnerkommentaren i vejledningen her.

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra tracezilla direkte i din indbakke!