Blog

Få de seneste nyheder fra tracezilla

Forbedringer i november 2020

tracezilla

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tracezilla-applikationen efter vores kunders ønsker. I dette indlæg kan du læse om de seneste funktioner i tracezilla, som er tilkommet i november måned.

 

Optimeret forecasting-funktion

tracezillas forecasting-funktion er blevet opdateret. Det er nu blevet endnu nemmere at planlægge indkøb og produktion på baggrund af forventet salg.

Bestillingen er blevet mere automatiseret og bliver oprettet på baggrund af oplysninger, som allerede er i dit system.

Læs mere om forecasting i vores vejledning her.

 

Kostpriser i Produktion & Udbytte-rapporten

Nu kan du se kostpriser i rapporten Produktion & Udbytte. Det gør det nemmere at identificere hvilke råvarer der bidrager med den største omkostning i produktionen, når det sammenholdes produktionsspild og udbyttet.

Rapporten giver overblik over det forventede udbytte på baggrund af opskrifter. Det forventede udbytte sammenlignes med det faktiske udbytte, dvs. det som er resultatet af produktionen.

Læs mere om rapporten her.

 

Tre nye sporingssystemer

Der er kommet tre nye typer spor i tracezilla. Spor anvendes til at sikre sporbarhed fx lot-nummer, batch-nummer og pallenummer. I tracezilla kan du søge på spor og finde frem til tidligere varepartier.

Du kan også bruge spor i rapporter fx rapporten Lagerbevægelser. Her er spor som Ejer eller Kunde relevant.

Sporingssystemerne Kontrolinstanskode, Kunde og Oprindelse (råvare) er nye.

Læs mere om spor til sporbarhed her.

 

To nye dokumenttyper

tracezilla tilbyder en række dokumentskabeloner. Som noget nyt er der kommet to nye typer dokumenter. Det er en ny type af følgeseddel og en ny type proformafaktura.

Den nye følgeseddel indeholder også servicelinjer. Modsat varepartilinjer er der ikke et lagertræk på servicelinjer. Det er relevant at oprette denne type følgeseddel, når du skal have transporteret varer uden om dit eget lager, men stadig skal have dokumentation på det. Det forudsætter at sporbarhedsoplysninger tilføjes til servicelinjen.

Den nye proformafaktura kan oprettes uden varepartier er valgt. Det er relevant at oprette denne type af proformafaktura, hvis en kunde efterspørger en proformafaktura, uden at have besluttet sig for hvor mange varer kunden ønsker at købe.

Se hvordan du opretter dokumenterne og læs mere her.

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra tracezilla direkte i din indbakke!