Blog

Få de seneste nyheder fra tracezilla

Forbedringer i september 2020

tracezilla

Vi arbejder hele tiden på at forbedre tracezilla-applikationen efter vores kunders ønsker. I dette indlæg kan du læse om de seneste funktioner i tracezilla, som er tilkommet i september måned.

 

Mængderegnskabet har fået tilført en ekstra funktionalitet

Mængderegnskabet er en rapport, som er udviklet til at kunne tilpasses din virksomheds behov ud fra dine egne definerede mængdeangivelser. Rapporten kan anvendes til beregning af emballageafgift, som bl.a. er et krav på det tyske marked. Derudover er rapporten ideel til at vise dit afgiftsgrundlag for punktafgifter som isafgift, ethanolafgift osv.

Som noget nyt kan mængderegnskabet anvendes til rapportering af salg af pantpligtige drikkevarer. Når du bruger tracezilla har du allerede dataene for salget ved hånden og disse er samlet ét sted, så du kan spare tid hver måned.

Læs hvordan du bruger mængderapporten her.

 

Indlæsningsark til partnere

Det er blevet nemmere at oprette og redigere partnere. Du kan hente en importskabelon for partnere, således at det er muligt at opdatere partneroplysninger for flere partnere på samme tid. Importskabelonen indlæses derefter i tracezilla igen ved at filen uploades. I tilfælde af fejl i dataene, vil du få besked om i hvilken kolonne og række der er fejl i, samt hvad fejlen skyldes.

Læs mere om hvordan importskabelonen bruges her.

 

Avanceret momsopsætning

tracezilla understøtter avanceret momsopsætning, som anvendes ved fakturering af differentieret moms eller fakturering af moms fra et andet land end dit hjemland.

Kontakt supporten, hvis du har behov for at fakturere avanceret moms.

 

Få overblik over en bestemt type lagerbevægelser

Rapporten for lagerbevægelser viser på oversigts- og transaktionsniveau hvilke ordrer og lagerjusteringer, som har påvirket lagerbeholdningen af en vareart og bestemte varepartier i en given periode.

Det er nu blevet muligt at begrænse visningen i rapporten yderligere. Du kan vælge en bestemt bevægelsestype og få en samlet oversigt over varer som eksempelvis er blevet anvendt til produktudvikling eller varer som er blevet kasseret inden for en bestemt periode. Du kan også se hvilke varer som over en periode er indgået i produktion, flytninger, salg og justeringsårsager generelt.

Læs mere om rapporten her.

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra tracezilla direkte i din indbakke!