Blog

Få de seneste nyheder fra tracezilla

Spar tid med tracezillas nye Intrastatrapport

undraw.co

Endnu en rapport er tilkommet tracezilla. Nu tilbyder tracezilla intet mindre end 14 rapporter! Nedenfor kan du læse mere om vores nyeste skud på stammen. Nemlig intrastatrapporten.

Kort om Intrastat

Intrastat er et system hos Danmarks Statistik, som anvendes til at beskrive Danmarks varehandel med lande i intrastatområdet . Området udgøres af EU og Nordirland.

Når virksomheder som importerer og eksporterer, når over en vis tærskel, er de forpligtet til at indberette deres handel til Intrastat. På den måde bidrager virksomhederne til statistisk, som kan fortælle noget om udviklingen i Danmarks udenrigshandel.

Læs mere om Intrastat på Danmarks Statistiks hjemmeside.

 

Dine fordele som tracezilla-kunde

tracezilla tilbyder nu en rapport med de oplysninger, som du skal bruge til at indberette din handel til intrastat. Intrastatrapporten i tracezilla sparer dig for et stort manuelt taste- og klippe-klistre-arbejde.

Når du i forvejen har dine oplysninger samlet i tracezilla, slipper du for det ekstra arbejde, som det kræver at sammensætte alle informationerne i sådan en rapport.

Du kan downloade rapporten fra tracezilla som henter oplysninger fra dine ordrer, kunder og leverandører samt varer. Således kan du nemt indberette din handel via upload.

Find vejledningen til Intrastat-rapporten her.

Læs mere om hvilke rapporter tracezilla udbyder.

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra tracezilla direkte i din indbakke!