Hjem Få hjælp Blog Gå til app
Skift sprog: English

Funktioner

Ny rapport for lagerbevægelser

tracezilla har fået en ny rapport som kan generes med få klik. Ligesom i tracezillas øvrige rapporter er det muligt ved hjælp af filtre at få vist netop de oplysninger som du har behov for.

Rapporten har desuden fire faneblade med visninger for varer med sporbarhed og uden sporbarhed både på transaktionsniveau og overblik på vareartniveau.

Den nye rapport for lagerbevægelser giver fuldt overblik over hvilke bevægelser varepartier har indgået i med hensyn til ordrer og justeringer. Af rapporten fremgår både oplysninger om sporbarhed såvel som lagerbeholdning for en given periode.

For at blive introduceret til rapporten, kan du læse vores vejledning. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til læsningen af rapporten.

Den nye rapport er nr. 13 i rækken af rapporter, som kan genereres i tracezilla. Du kan læse mere om tracezillas øvrige rapporter her.

Lykke er ansat som supporter hos tracezilla. Hun skriver artikler til vidensbasen og bloggen. Lykke er uddannet inden for fødevarer og har erfaring fra to fødevarevirksomheder.

Emner i bloggen
Seneste indlæg
Se flere indlæg ...