Hjem Få hjælp Blog Gå til app
Skift sprog: English

Funktioner

Ny og tættere e-conomic-integration

tracezilla har fået en ny type integration til e-conomic, som gør det muligt at sende dine faktura direkte over i e-conomic. Når du opretter en faktura i tracezilla og sender den over i e-conomic, kan de to systemer nu synkroniseres således at din faktura i tracezilla oprettes som en helt almindelig kundefaktura i e-conomic.

Det betyder, at du nu kan gøre brug af flere funktioner i e-conomic, bl.a. Dashboardet og Rykker-modulet. Samtidigt betyder det, at du kan bruge flere af e-conomics andre app-integrationer til fx inkasso-virksomheder, budgetsystemer og mange flere.

tracezilla synkroniserer nu både varearter og partnere hver gang de opdateres i tracezilla. Er du førstegangsbruger af tracezilla og skal til at sætte systemet op, betyder den nye integration, at du både kan få dine partnere og dine varearter overført fra e-conomic, når du sætter integrationen op. Dermed slipper du for at indtaste dine stamdata eller indlæse dem via Excel.

Det er fortsat muligt at bruge den ‘gamle’ e-conomic-integration som gør, at du kan lave særlige momsindstillinger som differentieret moms og moms faktureret fra andre lande.

Spørg os gerne om den nye integration!

Læs mere om opsætningen af den nye e-conomic integration
Link til tracezilla-appen i e-conomic

Mika er ansat hos tracezilla til at lave fremvisninger af applikationen og onboarding. Mika har mange års erfaring inden for fødevarebranchen og er superbruger af tracezilla.

Emner i bloggen
Seneste indlæg
Se flere indlæg ...