Hjem Få hjælp Blog Gå til app
Skift sprog: English

Nyheder

Vil du gerne sætte din nye medarbejder godt ind arbejdsgangene i tracezilla?

Så har du nu mulighed for at tilmelde din nye medarbejder og kollega til tracezillas webinar.

Vi har oplevet stor efterspørgsel på oplæring af nye medarbejdere. Derfor tilbyder vi nu et grundlæggende kursus i brug af tracezilla som webinar.

På kurset vil vi gennemgå de forskellige ordreflows og der bliver mulighed for at stille spørgsmål til de enkelte dele af systemet.

Kurset koster 675 kr at deltage i.

Det er muligt at der med tiden kommer flere kurser med forskellige temaer.

Og bare rolig - support er stadig gratis. Ved længere gennemgange forbeholder vi os dog retten til at henvise til disse webinarer.

Webinarerne vil ikke erstatte onboarding. Vi gør os umage med at føre nye virksomheder grundigt ind i tracezilla under onboarding, som en del af opstarten. Det er vigtigt for os, at du får en tryg opstart.

Oplæring af nye medarbejdere er en ny ydelse som vi tilbyder, for at nye medarbejdere kommer godt i gang med brugen af tracezilla.

Kurserne vil blive udbudt jævnligt, og kommende kurser og tilmelding vil komme til at fremgå på tracezillas supportside.

Skriv gerne til support@tracezilla.com hvis du har spørgsmål til kurserne. Forhåndstilkendegivelse af interesse for deltagelse, modtages også gerne. De første kurser løber af stablen i januar.

Hold øje med Nyhedsbrevet - mere information følger!

Emner i bloggen
Seneste indlæg
Se flere indlæg ...