Om tracezillas blog

På denne side vil du kunne læse inspirationsartikler, guides, indlæg om nye funktioner og integrationer i tracezilla samt interne nyheder fra tracezilla. Vi tipper også om, når der er nyt på lovgivningsområdet. Nyheder fra vores nyhedsbrev vil ligeledes være at finde på bloggen.

Under emnet Guides vil du kunne læse artikler som kan understøtte drift af fødevare- og genanvendelsesvirksomheder. Det er fx opstartsguides, tips, struktur- og planlægningsguides samt informationsindlæg.

Når der udvikles nye rapporter, integrationer og samles op månedligt på forbedringer i tracezillas applikation, vil nyhederne komme ind under emnet Funktioner.

Ved at se under emnet Nyheder vil du kunne læse om, hvad der sker bagom scenen i virksomheden tracezilla. Her kan du læse om de nye medarbejdere som kommer til og tracezillas udvikling.

Skifter du visning til emnet Fødevarenyt, vil du kunne læse om nyheder fra fx Fødevarestyrelsen og andre nyheder som er relevante for fødevarevirksomheder. Hvis du er en økologisk fødevareproducent, har vi også et emne specifikt til dig. Du kan finde artikler vedrørende økologi under emnet Økologi.

Emnet Lovgivning indeholder fortolkninger af nye ændringer i lovgivningen, så du kan holde dig opdateret. Vi skriver ikke om al ny lovgivning inden for fødevarer og genanvendelse, men udvælger relevant lovgivning for vores kunder. Som kunde hos tracezilla kan du på den måde påvirke hvilke indlæg og nyheder vi skriver om.

Under emnet Mærkning af fødevarer finder du en serie af blogindlæg om de oplysninger som kan, og i nogle tilfælde skal, fremgå af fødevareprodukters etiketter.

Har du forslag til indlæg eller mangler du en guide om et specifikt emne, så kontakt os gerne! Det kan også være, at du kan finde svar på det du søger i vores vidensbase, hvor der er vejledninger til brug af tracezilla-applikationen og ordbogsartikler. Du finder vidensbasen her.